Hier vindt u relevante nieuws items voor RollerQoaster en Horizontaal Toezicht Zorg.

1-7-2020 • Verzekeraars functionaliteit opgeleverd!

Vanaf versie 1.9.3. kunnen (delen van) het Control Framework ter beoordeling worden aangeboden bij de verzekeraar, waarbij de verzekeraar de mogelijkheid heeft deze aanlevering goed of af te keuren.
Lees meer
 

14-5-2019 • Qontrol-it levert landelijke software HT!

Wij zijn enorm trots dat RollerQoaster wordt aangeboden als dé landelijke tool voor de vastlegging van Horizontaal Toezicht in de Zorg!
Lees meer
 

2-4-2019 • Pilot RollerQoaster een succes!

Op 18 december 2018 zijn NVZ, ZN en NFU een gezamenlijke pilot gestart met landelijke tooling ten behoeve van de vastlegging en borging van het instapmodel en Control Framework, als onderdeel van Horizontaal Toezicht in de Zorg.
De NVZ, ZN en NFU willen met de pilot vaststellen of gekomen kan worden tot een landelijke tool om ziekenhuizen te ondersteunen bij de uitvoering van Horizontaal Toezicht en zo een gestructureerde en eenduidige communicatie tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders mogelijk te maken.
Lees meer
 

21-12-2018 • Start Pilot RollerQoaster

Met onze software voor de vastlegging van Horizontaal Toezicht in de Zorg (RollerQoaster) zijn wij een pilot gestart in samenwerking met de NVZ, de NFU en ZN en 7 ziekenhuizen, met als doel onze software nog beter aan te laten sluiten op de behoeften van de zorgaanbieders.
Lees meer
 

12-12-2017 • Instapmodel versie 2.0

Er is een nieuw instapmodel gepubliceerd op de website www.horizontaaltoezichtzorg.nl. Wij hebben de wijzigingen voor u op een rij gezet!
Lees meer