Wat is RollerQoaster?

Qontrol-it biedt met RollerQoaster een webapplicatie waarin compliance vraagstukken gestructureerd en gestandaardiseerd kunnen worden opgeslagen en gedeeld met uitvragende partijen.
RollerQoaster biedt ook ondersteuning aan de vastlegging van Horizontaal Toezicht in de Zorg.
De informatie is vanuit RollerQoaster eenvoudig te benaderen en makkelijk deelbaar op een veilige manier.

Horizontaal Toezicht Zorg

Met de module Horizontaal Toezicht Zorg (HTZ) van RollerQoaster heeft u dé software in huis om Horizontaal Toezicht te concretiseren. Door het gebruik van RollerQoaster wordt alle informatie gestructureerd opgeslagen in een gestandaardiseerde omgeving. RollerQoaster begeleidt u door een turbulente periode om uiteindelijk verantwoording af te leggen over de rechtmatigheid en eigenlijk gebruik van zorggeld die geënt is op Horizontaal Toezicht. Net zoals in een achtbaan zult u met uw team met alle wielen op de rails willen blijven. Mocht u dreigen te ontsporen in het proces naar HT dan zal RollerQoaster en ons ervaren team u helpen om een crash te voorkomen en met tevredenheid op de rit terug te kijken!

Ook na de implementatie van Horizontaal Toezicht Zorg biedt RollerQoaster goede ondersteuning bij de verantwoording van opzet, bestaan en werking van uw beheersmaatregelen.

Voor meer informatie over de module HTZ Klik hier