Instapmodel

Door middel van het invullen van vragen over uw organisatie, gaat u in RollerQoaster vaststellen of u op basis van de eisen in het landelijke instapmodel aan HT toe bent. Het instapmodel is feitelijk een checklist of uw voldoende randvoorwaarden heeft om aan rechtmatigheid en eigenlijk gebruik via HT aan te kunnen tonen. In dit model wordt een kritische blik op de eigen organisatie rondom rechtmatigheid en eigenlijk gebruik geworpen. Wanneer uit het instapmodel een negatief advies volgt, dan bent u nog niet volwassen genoeg om effectief deel te nemen aan HT.

Workshop

Voor zorgaanbieders die willen starten met Horizontaal Toezicht Zorg bieden wij een workshop 'Nulmeting HT Zorg: Instapmodel' aan. In deze workshop begeleiden wij u bij het invullen van het instapmodel, het bepalen van de groeiambitie en het opstellen van een concreet verbeterplan.

Na het volgen van de workshop heeft u inzicht in de geschiktheid van uw organisatie voor de invoering van HT, beschikt u over een concreet verbeterplan én mag u gratis gebruik blijven maken van het instapmodel in onze software RollerQoaster.

Kosten

De kosten van de workshop bedragen € 1.950 voor een gehele verzorgde workshop dag. Daarvoor krijgt u ook gratis de module 'Instapmodel' van onze software RollerQoaster. Zie voor meer informatie onze flyer of neem Contact met ons op.