Oplossingen
 


Oplossingen

Met onze softwareoplossingen kunnen wij elke organisatie ondersteunen bij het aantoonbaar voldoen aan wet- en regelgeving.

Accountancy

In uw werk als accountant wordt steeds vaker van u verwacht dat u aantoont dat u en uw klanten voldoen aan steeds meer wet- en regelgeving.

Daarnaast heeft u uw eigen kwaliteitsambitie en bijbehorende kwaliteitsindicatoren, uw eigen handboek en richtlijnen. Hiermee heeft u een kwaliteitsmanagement systeem waarmee uw medewerkers weten hoe te handelen in elke situatie.

Maar hoe weet u of uw kwaliteitsmanagement systeem werkt? En kunt u dit aantoonbaar maken?

Met sQyline van Qontrol-it heeft u hét systeem in handen om op een eenvoudige wijze invulling te geven aan deze vraagstukken.

 
Wandelende mensen met koffers.
Een plaatje van mensen die hun handen op elkaar hebben
 

Horizontaal Toezicht

Voor ziekenhuizen, universitair medische centra (umc's) en GGZ-instellingen die werken met Horizontaal Toezicht hebben wij RollerQoaster ontwikkeld. RollerQoaster is de landelijke tooling voor Horizontaal Toezicht in de Zorg, welke door Zorgverzekeraars Nederland kosteloos ter beschikking wordt gesteld aan ziekenhuizen, umc's en GGZ-instellingen.

Informatiebeveiliging

Steeds meer organisaties moeten kunnen aantonen dat zij voldoen aan wet- en regelgeving. Qontrol-it heeft een compliance tool (sQyline) ontwikkeld waarin elk ander kwaliteit management systeem gefaciliteerd kan worden. Hiermee kan elke organisatie op een eenvoudige manier aantoonbaar maken dat zij voldoen aan wet- en regelgeving, normeringen en ander soortige gemaakte afspraken. sQyline ondersteunt in het gestructureerd vastleggen van een Control Framework voor compliance vraagstukken alsmede bij het uitzetten en monitoren van acties en activiteiten die binnen het normenkader uitgevoerd dienen te worden.

 
Een honinggraat structuur met meerdere een verschillend icoontje per graat.
Twee monitors die aanstaan.
 

Maatwerk

Voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, ontwikkelen wij ook software oplossingen op maat. Bent u op zoek naar een oplossing meer gericht op uw eigen organisatie? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken voor advies op maat!