Onze klanten

Zij geven aan dat onze software intuïtief werkt en goed aansluit bij de behoeftes van de klant. Tevens wordt onze support positief beoordeeld en vinden klanten het prettig dat wij snel en adequaat reageren op vragen.


Referenties

RollerQoaster; een succes bij Noordwest!

Algemeen

In de zomer van 2019 heeft Qontrol-It RollerQoaster opgeleverd. Door Qontrol-It is de afgelopen 2 jaar samen met de zorgaanbieders die RQ actief gebruiken gewerkt om RollerQoaster te optimaliseren. Noordwest heeft, als eerste huis vanaf de HT – implementatie, volledig gebruik gemaakt van de HT-tooling van Qontrol-it en is actief betrokken bij de doorontwikkeling. Aan Noordwest is dan ook de vraag gesteld of zij het gebruik van RQ aanbevelen aan collega zorgaanbieders die bezig zijn met of aan de slag gaan met HT?

Vanuit Noordwest

RollerQoaster voorziet in de behoefte om alle onderdelen van het Control Framework (CFW) gekoppeld en overzichtelijk in beeld te brengen. Met de nieuwste toevoeging, de toereikendheids matrix, is het een compleet programma geworden. Daarnaast ervaart Noordwest het als groot voordeel dat met RollerQoaster alle gegevens met één klik zijn over te zetten naar het volgende verantwoordingsjaar. Dit geeft als huis inzicht in de eigen voortgang en het verloop van de risico’s.

Noordwest kan dan ook RQ aanbevelen: RollerQoaster ondersteunt alle werkzaamheden binnen Horizontaal Toezicht!

Waarom is Noordwest enthousiast?


Bent u benieuwd of onze software iets voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. 


Alrijne
NWZ
RKZ
zmc
Franciscus Gasthuis & Vlietland
SodaVerkeer
ZorgSaam
DSW
LUMC