Horizontaal Toezicht

Na een succesvolle pilot met 7 ziekenhuizen in samenwerking met brancheorganisaties ZN, NVZ en de NFU is Qontrol-it verkozen tot de landelijke leverancier van de software voor de vastlegging van Horizontaal Toezicht in de Zorg: RollerQoaster. 

RollerQoaster faciliteert de vastlegging van Horizontaal Toezicht in de Zorg en de communicatie met de zorgverzekeraar. Inmiddels zijn meer dan 40 zorgaanbieders en alle zorgverzekeraars aangesloten op RollerQoaster. 

In welke fase van HT je je als zorgaanbieder ook bevindt, RollerQoaster draagt bij aan een goede en gestructureerde vastlegging en communicatie met de zorgverzekeraar. 

Bent u onlangs gestart met RollerQoaster of bent u dit van plan? Om een goede start te kunnen maken, raden wij u aan deel te nemen aan een implementatiesessie RollerQoaster. Wij organiseren regelmatig implementatiesessies waarin we een uitgebreide toelichting geven over de tool en waarin u zelf aan de slag gaat in een demo omgeving. 


Voor meer informatie over de landelijke HT-tool RollerQoaster verwijzen u graag naar de website van Horizontaal Toezicht in de Zorg https://www.horizontaaltoezichtzorg.nl/aan-de-slag/ht-tooling/

Doorontwikkeling

Ter verbetering van de HT-tool is Qontrol-it continu bezig met het doorontwikkelen van de functionaliteiten binnen RollerQoaster. Middels onze release notes brengen wij u graag op de hoogte van de nieuwe functionaliteiten. Hierin staat beschreven welke nieuwe functionaliteiten zijn ontwikkeld en hoe deze kunnen worden toegepast.

Wilt u gebruik maken van onze software?

 Neem dan contact met ons op